Господе, говорио сам!
1/1
Најновији наслови
Ускоро

Религија др Јелена Попов, Предраг Ковачевић

ISBN 978-86-6150-050-3 16 x 24 300 Тврд Ћирилица 2024

| Производ није доступан

О књизи

С благословом Његовог Високопреосвештенства Господина Василија Митрополита сремског

Архимандрит др Клеопа (Стефановић) данас је настојатељ Манастира Ваведења Пресвете Богородице у Сремским Карловцима и професор Богословије. По завршетку факултета а по благослову владике Василија упућен је на докторске студије у Румунију, где је скоро седам година провео поред кивота са моштима Преподобне Мајке Параскеве. Тај период обележио је његов живот, могло би се рећи за сва времена, и његов пастирски рад по повратку свом народу заснован је на темељима искуства које је тамо стекао.

Спој високог нивоа образовања, духовне културе, искуства са људима који су долазили на поклоњење светитељки и одлично познавање Светог Писма и светоотачког учења, створио је свештенослужитеља са израженим даром беседништва. Разумљивим и једноставним речима уводи сваког човека у дубине тајне Јеванђеља Христовог и отвара пут разумевања у мери у којој нам је дато да разумемо.

Из потребе да се ове корисне и богоугодне речи запамте, поново чују или читају настала је и ова књига, која је живу реч преточила у писану. Поуке садржане у речима које су овде написане могу бити на корист и спасење душе свакоме ко то жели, и по својој слободи чује.

Клеопа Стефановић

Јеромонах Клеопа (Срђан) Стефановић, рођен је 11. септембра 1984.г.у Београду, од родитеља Миодрага и блаженопочивше Светлане, која је Божјим промислом дочекала са родитељском радошћу, опхрвана тешком болешћу, да њен син понесе титулу доктора теологије. Одрастао и основну школу завршио у Београду. Са благословом Његове Светости ...

Опширније

Препорука уз изабрану књигу

попуст 10.00%
Антологија српске хришћанске приче
2.450 рсд
2.205 рсд
попуст 10.00%
О вечном и Свемогућем
990 рсд
891 рсд
попуст 20.00%
Преподобна Параскева, светитељка која нас уједињује у молитви
6.900 рсд
5.520 рсд
Бесплатна испорука
За све поруџбине изнад 3.000 РСД
Подржани су сви начини плаћања
MasterCard
Maestro
Visa
DINA
American express
BancaIntesa
MasterCard Sec
Verified by Visa